• Koopzondag & activiteiten Makadocentrum Schagen 2019
  • Koopzondag & activiteiten Makadocentrum Schagen 2019
  • Koopzondag & activiteiten Makadocentrum Schagen 2019
  • Koopzondag & activiteiten Makadocentrum Schagen 2019
Koopzondag & activiteiten Makadocentrum Schagen 2019 Koopzondag & activiteiten Makadocentrum Schagen 2019 Koopzondag & activiteiten Makadocentrum Schagen 2019 Koopzondag & activiteiten Makadocentrum Schagen 2019

Koopzondag & activiteiten Makadocentrum Schagen 2019

Makado Centrum 110, 1741 JA, Schagen

Omschrijving

Kom naar de kop van Noord-Holland, ontdek het pittoreske en historische Schagen en bezoek hier het gezellige Makado Centrum!

Koopzondag (elke laatste zondag van de maand) van 12:00 - 17:00 uur.

Openingstijden Makado Schagen


Maandag       11:00 - 18:00 uur
Dinsdag         09:00 - 18:00 uur    
Woensdag     09:00 - 18:00 uur    
Donderdag     09:00 - 18:00 uur    
Vrijdag          09:00 - 21:00 uur (koopavond)    
Zaterdag        09:00 - 17:00 uur
   

* winkelopeningstijden kunnen individueel afwijken.


28 april Meivakantie kinderworkshop: elke schoolvakantie organiseren we een creatieve workshop voor de thuisblijvers. Altijd tussen 12.00-17.00 uur.

Mei
Zaterdag 11 mei
Moederdag, workshop taart maken: onder deskundige begeleiding van de bakkers van Bakkerij Jonker mogen de kinderen een eigen taart maken voor mama! De workshop start om 10.00 uur en duurt tot ca. 14.00 uur

Zaterdag 25 mei dag van de Veiligheid: Vandaag presenteren we een informatiemarkt op het middenplein waarin Veiligheid centraal staat.  

Zondag 26 mei Koopzondag Makado Fun: elke schoolvakantie organiseren we een creatieve workshop voor de thuisblijvers. Altijd tussen 12.00-17.00 uur.
Vrijdag 31 mei drukke dag live muziek: Vandaag is het Shoppen & Swingen met de muzikanten van Ongeremd


Juni:

Zaterdag 15 juni zand festival, zandsculptuur, zandtekening, kleurtekening met zand.
Vandaag mogen alle kinderen deelnemen aan een knutselworkshop voor Papa. 

Zondag 30 juni Koopzondag Makado Fun: op de laatste zondag van de maand wordt een prachtig kunstwerk gemaakt op het middenplein.


Juli:
Maandag 8 t/m zaterdag 13 juli
(11e geen optredens) Internationale dansoptredens:  het Werelddansfestival Schagen laat de traditionele dans en cultuur van verschillende  landen een week lang op inspirerende wijze samenkomen. Kijk ook op dansfestivalschagen.nl

Zondag 28 juli Koopzondag Makado Fun: De laatste zondag van de maand kan het winkelend publiek genieten van een zomers optreden.


Augustus:
Dinsdag 6 augustus
Braderie van Schagen: In de sfeervolle straten van Schagen herrijst een sfeervolle braderie.

Zondag 25 augustus Koopzondag Makado Fun: De laatste zondag van de maand kan het winkelend publiek genieten van een zomers optreden.

 

September:
Maandag 2 september
Harddraverij: Prachtige authentieke aanspanningen met koetsiers.

Zaterdag 21 september Fashion Parade: Modeparade van ca. 30 winkels uit Schagen boordevol inspiratie & hippe combi’s voor het komende seizoen.

Zondag 29 september Koopzondag Makado Fun (Schagen danst): de laatste zondag van september staat in het teken van de lokale dansschool. De consument mag genieten van verrassende dansstijlen en optredens.


Oktober:
Woensdag 2 oktober
Kindermiddag voor Dierendag: voor de aller kleinsten organiseren we een middag knutselen, schminken met als thema het dier!

Woensdag 2 t/m zondag 12 oktober Kinderboekenweek: Ism Pagina Plukker organiseren we elk jaar rondom het thema van de Kinderboekenweek.

Vrijdag 25 t/m 27 oktober Makado griezelt: Kinderen verkleden zich als monster en lopen een Halloween parade door de straten van Schagen. Als traktatie een lekkernij voor elke deelnemer. In het koopweekend staan monsterlijke spelletjes op het programma!


November:
Maandag 18 t/m vrijdag 22 november
Week van de Zonnebloem: Na het succes van voorgaande jaren organiseert Makado Centrum samen met De Zonnebloem (regio Schagen) wederom een speciale 'winkelweek' voor ouderen en mensen met een fysieke beperking. Tijdens de week worden ouderen en gehandicapten (die zich hebben aangemeld) in de gelegenheid gesteld om gezellig overdekt te winkelen in Makado Centrum. Het middenplein van het winkelcentrum wordt omgetoverd tot een gezellig terras. Voor alle deelnemers is er koffie of thee met gebak! En natuurlijk is er gelegenheid tot winkelen met diverse zonnebloemacties.

Zaterdag 23 november Sinterklaasintocht Schagen: Sfeervolle en grootse Sinterklaasintocht in de Haven van Schagen en het Makado Centrum.

Zondag 24 november Koopzondag Sinterklaas: Interactieve en creatieve Sinterklaasactiviteiten voor de kleinsten!

Vrijdag 29 november Wintermarkt: Elke laatste vrijdag van november organiseert ’s Heerenloo een gezellige Wintermarkt. Mensen met een beperking maken leuke cadeautjes en lekkernijen voor de komende feestdagen.

Zaterdag 30 november en zondag 1 december Sinterklaasweekend: Interactieve en creatieve Sinterklaasactiviteiten voor de kleinsten!

 

December:
Zaterdag 21 en zondag 22 december
Makado twinkelt ‘kerstviering’: Het koopweekend voor Kerst kan de consument genieten van sfeervolle verlichte kerstoptredens waarbij je tijdens de kerstinkopen helemaal in kerstsferen komt.  

Zondag 29 december koopzondag Makado Fun: De uitverkoop is volop begonnen! Vandaag kunnen shoppers genieten van een sfeervol optreden.

Omgeving