• Fair de Marlequi  gaat door 2020
  • Fair de Marlequi  gaat door 2020
Fair de Marlequi  gaat door 2020 Fair de Marlequi  gaat door 2020

Fair de Marlequi gaat door 2020

Trambaan 5a , 1749 CZ, Warmenhuizen

Omschrijving

Elk jaar in het derde weekend van september is de Fair de Marlequi. Deze grandioze overdekte pompoen- en sfeermarkt in en rondom de kassen van De Marlequi in Warmenhuizen is een begrip in de wijde omtrek.
Dit jaar is de Fair de Marlequi op zaterdag 19 en zondag 20 september 2020, beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur. Kom ook!

In de circa veertig kramen ligt een keur aan spullen voor liefhebbers van home & garden. Aan inspiratie zul je geen gebrek hebben. De Alkmaarse afdeling van Groei & Bloei organiseert inloopworkshops. Alles is overdekt, dus het weer is nooit spelbreker!

Natuurlijk is ons zeer uitgebreide sortiment pompoenen en (fles)kalebassen in al zijn glorie te zien. Geniet van de vele soorten eetbare pompoenen, van de pompoenen voor de sier en van de grillige vormen en maten van de vele kalebassen. Proef (gratis) van onze pompoensoep.

Ook de druivenpluktuin is geopend: bezoekers kunnen zelf aan de slag met de knipschaar, na afloop wegen wij het af.

De Fair is een mooie gelegenheid om de mediterrane sfeer van De Marlequi te proeven. Alle marktkramen staan in de kas. Je loopt zo tussen de druiven en de fleskalebassen door. Op zaterdag en zondag is er live muziek. Een mooie kans om te ervaren hoe prettig en ontspannen de sfeer hier is.
Kinderprogramma

Natuurlijk vergeten we alle kinderen niet op de Fair de Marlequi. Je kunt pompoenen snijden en andere activiteiten en workshops doen.
Entree

De entree is € 2,50 per persoon. Kinderen zijn gratis.


Tip: Kijk in de uitagenda voor meer leuke tips in de buurt van Warmenhuizen.
Omgeving