• Nachtmarkt Kolhorn 2020 (AFGELAST)
Nachtmarkt Kolhorn 2020 (AFGELAST)

Nachtmarkt Kolhorn 2020 (AFGELAST)

Centrum, Kolhorn
7 augustus 2020

Omschrijving

Op vrijdag 26 juni en vrijdag 17 juli en vrijdag 7 augustus is er weer de traditionele Nachtmarkt van Kolhorn tussen 19.00 en 24.00 uur.

Kolhorn is één van de mooiste dorpjes van Noord Holland. De laatste 10 jaar is het dorp prachtig in oude stijl gerestaureerd. Kolhorn was ooit een vissersdorp, dat aan de Zuiderzee lag. Door de verschillende inpolderingen, ligt het nu midden in het Noord-Hollandse landschap. Het uiterlijk van een vissersdorp is echter blijven bestaan. U zult onder de indruk zijn van de schitterend gerestaureerde huizen en gebouwen, waarvan de kerk het middelpunt vormt. Dit alles is tijdens de jaarlijkse nachtmarkten te bewonderen.

250 kramen en stalletjes zijn met een rijk gevarieerd assortiment opgesteld rondom de oude haven en de kerk. De markt en het oudste gedeelte van het dorp zijn op deze avonden prachtig verlicht en uw bezoek meer dan waard!

Met de auto is Kolhorn goed te bereiken, er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar. De organisatie adviseert de bezoekers om Kolhorn van de Westkant te benaderen (de N248 Schagen-Middenmeer), waar op 2 grote verlichte parkeerterreinen voldoende plaats is. Alle rijrichtingen en parkeerplaatsen zijn zorgvuldig aangegeven, terwijl de verschillende parkeerwachten voor een vlotte doorstroming zorg dragen.


Tip: kijk in de uitagenda voor meer leuke tips rondom Kolhorn.
Omgeving