• Sportief beleven van de nieuwe N307 & markt 2018
Sportief beleven van de nieuwe N307 & markt 2018

Sportief beleven van de nieuwe N307 & markt 2018

Streekweg, Grootebroek

Omschrijving

De gemeente Drechterland is zaterdag 10 november 2018 toneel voor een sportief evenement. Op de nieuwe N307, tussen bedrijventerrein WFO in Zwaagdijk en de Voetakkers in Lutjebroek. Lokale hardloopclubs organiseren een lange en een kortere run over de nieuwe weg. Wielrenners een ploegentijdrit en in de onderdoorgang bij de Streekweg komt een gezellige markt én een tunnelgalmconcert. Daarnaast is er eten en drinken en zijn er wat leuke activiteiten voor de kinderen rondom de markt.

Komt u de sporters aanmoedigen? Dat kan vanaf de nieuwe weg bij de onderdoorgang Streekweg. Er is beperkte parkeerruimte. Kom dus vooral lopend of op de fiets!
Programma:

10.00 - 17.00 uur
Markt in de onderdoorgang Streekweg

11.00 - 13.00 uur
Ploegentijdrit wielrennen (start op de Raadhuislaan)
11.00 uur familieploegenrit
11.30 uur recreanten
12.00 uur wedstrijdrenners

14.00 uur
(Tunnelgalmconcert en gedicht in onderdoorgang Streekweg (bij de markt

15.00 uur
(Tunnelgalmconcert in onderdoorgang Streekweg (bij de markt

15.00 - 17.00 uur
(Hardlopen 7 en 14 km (start vanaf SAV
 
Meedoen?
Altijd al willen hardlopen over de nieuwe N307? Kijk dan op de pagina over hardlopen voor meer informatie en aanmelden. Wilt u met een team wielrennen over de nieuwe weg? Ook dat kan, kijk dan op de pagina over wielrennen voor meer informatie en aanmelden. Heeft u leuke (lokale) producten die u graag op de markt wilt verkopen? Dan kunt u zich melden bij de organisatie van de markt.
Parkeren

Parkeren bezoekers Streekweg: (Brom)fietsers via de Streekweg, gemotoriseerd verkeer via de Slimweg. Volg daar de instructies van de verkeersregelaars.

Parkeren sporters: Parkeren op en rond het SAV-terrein in Grootebroek. Volg daar de instructies van de verkeersregelaars.


Tip: Kijk in de uitagenda voor meer tips voor vandaag!


Omgeving