• De Bloembollen Boemel langs bloembollenvelden 2019
De Bloembollen Boemel langs bloembollenvelden 2019

De Bloembollen Boemel langs bloembollenvelden 2019

Belkmerweg 65, 1753 GD, Sint Maartensvlotbrug

Omschrijving

BloembollenBoemel

De BloemBollenBoemel is een samenwerking tussen Bloeiend Zijpe en Land van Fluwel en rijdt dagelijks driemaal dwars door de tulpenpracht. Een gids vertelt gepassioneerd over het wel en wee van het bollenvak en het grootste aaneengesloten bollengebied ter wereld.

De Bloembollen Boemel start en finisht bij Land van Fluwel in Sint Maartenszee. Ben je ook altijd al nieuwsgierig geweest waar de tulpen, narcissen en hyacinten in jouw tuin of vaas vandaan komen? Na een kopje koffie of thee en een uitleg over het bedrijf begint de bloembollenroute met een speciale BloembollenBoemel, die door de bloeiende bloembollenvelden rijdt.

Let op: reserveren verplicht!

Contact
Land van Fluwel
Belkmerweg 65
1753 GD SINT MAARTENSZEE

info@bloeiendzijpe.nl
Openingstijden

Vr 5 april 2019 t/m za 4 mei 2019 ma-zo: geopend, Toelichting: De tour is drie keer op een dag te maken. De boemel vertrekt om 11.00 - 13.00 en 15.00 uur.

Meer info  HIER

De toer met de Bloembollen Boemel wordt dit jaar voor de 14e maal georganiseerd door Stichting Bloeiend Zijpe en Land van Fluwel. 
Sinds vijf jaar rijdt er een nieuwe Bloembollen Boemel, die aan alle hedendaagse eisen voldoet en optimaal comfort biedt aan de deelnemers.

Ook geschikt voor minder validen en ouderen

Let op: U dient vooraf te reserveren!


De Bloembollen Boemel start en finisht bij Land van Fluwel in Sint Maartenszee. 
Na een kopje koffie of thee en een uitleg over het bedrijf begint de bloembollenroute met een speciale Bloembollen Boemel, die door de prachtige bloeiende bloembollenvelden zal rijden.

Particulieren als groepen kunnen boeken.

Tip: kijk in de uitagenda voor meer Bloeiend Zijpe-tips!


Omgeving