• Concertkerk in Valkkoog 2020
Concertkerk in Valkkoog 2020

Concertkerk in Valkkoog 2020

Valkkogerweg 39, 1744 GB, Valkkoog

Omschrijving

Het kerkje in Valkkoog is vooral de gedroomde concertzaal, met een heerlijke akoestiek, perfect geschikt voor kamermuziek en pianorecitals. Wij hopen u te mogen verwelkomen op een van onze onderstaande concerten.


Zaterdag  08-02-2020 om 20:15 uur.
Berlage Saxophone Quartet - Nieuw licht op Bachs Goldbergvariaties:
Het Berlage Saxophone Quartet zet een meesterwerk van het hoogste niveau op het programma: de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach. Speciaal voor dit concert halen de leden van het kwartet alle saxofoons uit de kast. De variaties zijn teder, uitbundig, dansbaar en meeslepend. Lichtontwerper Jurjen Alkema van het Blauwe Uur voorziet de muziek op subtiele wijze van kleur en beeld, door middel van een op maat gemaakte lichtinstallatie. Laat u meeslepen door de symbiose van licht en saxofoons.
Toegangsprijs 15,00 euro

Zaterdag 07-03-2020 om 20:15 uur.
Hawijch Elders en Sander Sittig - Viool en piano:
Weer een jong talent in Valkkoog! Hawijch Elders heeft al sinds haar zesde jaar vioolles en volgt sinds 2016 haar vioolopleiding bij Ilya Grubert aan het Conservatorium van Amsterdam, in een speciaal Excellence programma. Hawijch heeft al vele prijzen ontvangen tijdens vioolconcoursen in binnen- en buitenland. Sander Sittig heeft Jan Wijn als leermeester gehad en is te horen op concerten in Italië en Spanje. Ook met Hawijch geeft hij diverse concerten in Nederland en Italië.
Toegangsprijs 15,00 euro

Zaterdag 11-04-2020 om 20:15 uur.
Lies Beijerinck & Eya Trio Didgeridoo, cello en percussie:
Professioneel didgeridoo kunstenares Lies Beijerinck maakt van elke ‘gewone’ muziekuitvoering een theatrale show met buitengewone en fascinerende geluiden en melodieën. Lies is een van de beste didgeridoo spelers ter wereld en geëerd en gezegend bij de Aboriginals. Samen met haar Eya Trio speelt ze op dit try-out concert een mengeling van Braziliaans, Indiaans en klassieke muziek met percussief-cello, funky slagwerk en melodieus didgeridoo.
Toegangsprijs 15,00 euro.

Tip: Klik in de uitagenda voor meer muziekevenementen!

Omgeving